Урок 53 Дата 23.03.20
Тема уроку: «Меню»
Ціль : Вдосконалити
лексичні вміння, активізувати словниковий матеріал, покращити навички говоріння
та аудіювання.
Очікуваний
результат: Володіння лексичним матеріалом, розуміння поняття меню,
вміння скласти власне меню та формування
навичок діалогічного мовлення.
Лексика уроку: Days
of week, breakfast, a menu, milk, bread, eggs,
cheese, tea, flakes, water, juice , fruit, pasts, fish, meat.
Граматика уроку: What’s for breakfast? What foods
are healthy? What foods are unhealthy? How much are
they?
Повторення пройденого матеріалу:
1.Прослухати
та повторити https://www.youtube.com/watch?reload=9&v=mXMofxtDPUQ
2. Вдосконалення використання
лексичного матеріалу.
3.Подивись, прослухай та прочитай. Впр 1 ст 82.
Уважно прослуховуємо матеріал. Намагаємося почути знайомі
слова та відшукати їх у тексті.
Повторюємо разом з аудіо доріжкою.
What- що
Breakfast- сніданок
For- для
Milk- молоко
Muesli- мюсли
Bread- хліб
Cheese- сир
Jam- варення
Tea- чай.
4. Вивчаємо меню. Впр
2 ст 82
Читаємо
таблицю, знаходимо знайомі лексичні одиниці.
5.Усне мовлення. Складаємо діалог використовуючи питання:
What’s
for breakfast? Що на сніданок?
What foods are healthy? Яка їжа
здорова?
What foods are unhealthy? Яка їжа нездорова?
How much
are they? Скільки вони
коштують?
6.Письмово впр 4 ст 83. Створи своє меню для шкільних
сніданків . Намалюй та напиши назву їжі та день тижня.
Плідної вам роботи та міцного здоров’я J
Немає коментарів:
Дописати коментар