неділя, 22 березня 2020 р.


Урок 53                                                  Дата 23.03.20
Тема уроку: «Меню»
Ціль : Вдосконалити лексичні вміння, активізувати словниковий матеріал, покращити навички говоріння та аудіювання.

Очікуваний результат: Володіння лексичним матеріалом, розуміння поняття меню, вміння скласти  власне меню та формування навичок діалогічного мовлення.

Лексика уроку:    Days of week, breakfast, a menu, milk, bread, eggs, cheese, tea, flakes, water, juice , fruit, pasts, fish, meat.

Граматика уроку: What’s for breakfast?  What   foods are healthy?  What   foods are unhealthy? How much are they?

Повторення пройденого матеріалу:
1.Прослухати та повторити https://www.youtube.com/watch?reload=9&v=mXMofxtDPUQ

2. Вдосконалення використання лексичного матеріалу.

3.Подивись, прослухай та прочитай. Впр 1 ст 82.      
Уважно прослуховуємо матеріал. Намагаємося почути знайомі слова та відшукати  їх у тексті. Повторюємо разом з аудіо доріжкою.
What-        що
Breakfast- сніданок
For-            для
Milk-         молоко
Muesli-      мюсли
Bread-        хліб
Cheese-      сир
Jam-           варення
Tea-            чай.


4. Вивчаємо меню. Впр  2 ст 82             
Читаємо таблицю, знаходимо знайомі лексичні одиниці.

5.Усне мовлення. Складаємо діалог використовуючи питання:
What’s for breakfast?            Що на сніданок?
What   foods are healthy?     Яка їжа здорова?
What   foods are unhealthy? Яка їжа нездорова?
How much are they?               Скільки вони коштують?

6.Письмово впр 4 ст 83. Створи своє меню для шкільних сніданків . Намалюй та напиши назву їжі та день тижня.
Плідної вам роботи та міцного здоровя J


Немає коментарів:

Дописати коментар

Меню

  Клас 7                                                                                 Урок 21                                            ...